Karšti sumuštiniai bagetėje
Karšti sumuštiniai bagetėje
Autorius: Aistė
Jums reikės
1
bagetė (pailgas prancūziškas batonas)
 
100 g
virtos dešros ar kumpio
 
1
nedidelė paprika
 
1
nedidelis pomidoras
 
150 g
fermentinio sūrio
 
1
kiaušinis
 
sauja
žalumynų (petražolių, krapų)
 

Paruošimas

Bagetę supjaustykite į 5-6 dalis. Vidų šiek tiek išskobkite. Išskobtų batono dalių nebereikės, jas galėsite panaudoti, pavyzdžiui, ruošiant kotletus.

Įdarui skirtą dešrą ar kumpį supjaustykite smulkiais kubeliais arba sutarkuokite, sūrį sutarkuokite, papriką, pomidorą supjaustykite smulkiais kubeliais, žalumynus smulkiai sukapokite. Viską sumaišykite su paplaktu kiaušiniu, tik truputį tarkuoto sūrio pasilikite nemaišyto.

Gautu įdaru įkimškite bagetės riekes, viršų apiberkite pasiliktu tarkuotu sūriu.

Kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

Sumuštinius tiekite dar karštus. Įdarui galite naudoti ir kitokius produktus, puikiai tinka įvairūs mėsos, daržovių likučiai.
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (153)
faustas ivoska