Kepsnys „Armonika“
Kepsnys „Armonika“
Autorius: Aistė
Jums reikės
1 kg
neriebios kiaulienos (pailgas gabaliukas)
 
2
pomidorai
 
200 g
sūrio
 
3 skiltelės
česnako
 
1 šaukštas
citrinos sulčių
 
3 šaukštai
sojos padažo
 
1 šaukšas
garstyčių
 
2 šaukštai
aliejaus
 
šiek tiek
druskos, pipirų
 

Paruošimas

Mėsos gabalą įpjaukite maždaug vienodo dydžio, 3 pirštų storumo įpjovomis.

Iš citrinos sulčių, sojų padažo, aliejaus ir garstyčių pasiruoškite marinatą, juo gerai ištrinkite mėsą (taip pat ir įpjovų vietose), apiberkite druska ir pipirais bei šaldytuve marinuokite 10-12 valandų.

Sūrį ir pomidorus supjaustykite riekelėmis, česnaką labai smulkiai supjaustykite. Į kiekvieną mėsos įpjovą įdėkite riekelę pomidoro, gabaliuką sūrio ir šiek tiek smulkinto česnako. Papildomai galite dėti ir plonomis riekelėmis pjaustytų pievagrybių.

Kepsnį įvyniokite į foliją ir kepkite iki 200C įkaitintoje orkaitėje apie valandą, vėliau foliją atsargiai nuimkite ir dar 10-15 min. pakepkite orkaitėje iki kol dailiai apskrus.

Tiekite su bulvėmis, salotomis.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (210)
Laurynas