Lašiša medaus-garstyčių padaže
Lašiša medaus-garstyčių padaže
Autorius: Aistė
Jums reikės
300 g
lašišos filė
 
2 šaukštai
medaus
 
2 šaukštai
grūdėtųjų garstyčių
 
šiek tiek
druskos, pipirų
 

Paruošimas

Medų, jeigu jis nėra skystas, pakaitinkite, jį išplakite su grūdėtomis garstyčiomis, trupučiu druskos ir pipirų. Šiuo marinatu ištepkite žuvies gabaliukus ir padėkite į šaldytuvą pasimarinuoti 15 min.

Žuvį sudėkite į kepimo indą, viršų aptepkite marinatu ir kepkite iki 170C įkaitintoje orkaitėje 15-20 min.

Patiekite su ryžiais, garintomis ar šviežiomis daržovėmis.
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
Gabija