Vištiena su pomidorų skonio plutele
Vištiena su pomidorų skonio plutele
Autorius: Aistė
Jums reikės
500 g
vištienos filė
 
1 nedidelis
svogūnas
 
2 skiltelės
česnako
 
1 šaukštas
koncentruotos pomidorų pastos
 
1 šaukštas
miltų
 
1
kiaušinis
 
pagal skonį
druska, pipirai, čili, imbieras
 

Paruošimas

Vištieną pasmulkinkite pakankamai dideliais gabalais.

Svogūną ir česnakus labai smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite. Sudėkite į induką su pjaustyta vištiena, ten pat krėskite pomidorų pastą, muškite kiaušinį, berkite miltus ir prieskonius (jų kiekį nusistatykite pagal savo poreikį). Viską gerai permaišykite, supurtykite, rankomis apminkykite.

Palikite marinuotis keletą valandų. Galite pasiruošti iš anksto ir kepti tik kitą dieną.

Gabaliukus kepkite pakankamai dideliame kiekyje aliejaus, jis turėtų semti gabaliuką iki pusės. Aliejus turi būti tikrai labai gerai įkaitęs. Gabaliukus kepkite nedidelėmis porcijomis po 3-4 min. kiekvieną pusę.

Patiekite su ryžiais, salotomis.
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (137)
Dominykas