Kepinėliai su džemu
Kepinėliai su džemu
Autorius: Aistė
Jums reikės
keli lašai
vanilės esencijos
 
300 g
uogienės ar džemo
 
500 g
sluoksniuotos bemielės tešlos
 
4 šaukštai
riebios grietinėlės
 
5-6 šaukštai
cukraus pudros
 

Paruošimas

Tešlą išimkite iš pakuotės ir šiek tiek atšildykite. Lakštus vos vos pakočiokite, stačiakampus pjaukite įstrižai ir gausite trikampius. Ant kiekvieno tešlos trikampio dėkite uogienės ar džemo ir susukite.

Kepinėlius kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min., iki kol dailiai apskrus.

Kepant pasiruoškite glajų - grietinėlę išmaišykite su cukraus pudra, įlašinkite vanilės esencijos. Gauta mase apliekite jau iškepusius, dar karštus kepinėlius su džemu.

Skaniausi dar šilti!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (210)