Itališkas sumuštinis
Itališkas sumuštinis
Autorius: Aistė
Jums reikės
1
itališka duona čiabata (ciabatta)
 
150 g
kumpio (virto ar rūkyto)
 
150 g
mocarelos sūrio
 
2
pomidorai
 
4-5 šaukštai
pesto padažo
 

Paruošimas

Duoną padalinkite į keturias dalis, kiekvieną pjaukite horizontaliai į dvi dalis.

Gautąsias dalis ištepkite pesto padažu, ant apatinių riekių dėkite plonai pjaustyto mocarelos sūrio, labai plonai pjaustyto kumpio, smulkintų pomidorų, užvoškite viršutinę riekę. Paslėkite ranka.

Kepkite sumuštinių keptuvėje, o jeigu tokios neturite, tai galite kepti ir įprastoje, gerai įkaitintoje orkaitėje, spaudžiant mentele - apkepkite reikėtų iš abiejų pusių iki kol duona paskrus, o sūris išsilydys.

Sumuštinius skaniausia tiekti ir valgyti dar karštus.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (168)
Vakarė