Vaflinis „Rududu“ skanėstas
Vaflinis „Rududu“ skanėstas
Autorius: Aistė
Jums reikės
100 g
sviesto
 
1 skardinė
„Rududu“
 
1 pakuotė
vaflių
 
12
minkštų karamelinių saldainių („Karvutė“ ar pan.)
 
žiupsnelis
druskos
 
4 šaukštai
pieno
 
100 g
mėgiamo šokolado
 

Paruošimas

Minkšą sviestą išplakite su „Rududu“ iki vientisos masės. Šia mase pertepkite vaflius. Suteptus vaflius sudėkite tarp pjaustymo lentelių ir ant viršutinės užkraukite kažką sunkaus, pavyzdžiui, kelias storesnes knygas. Palikite susigerti ir susislėgti 4-5 valandoms.

Saldainius truputį pasmulkinkite, užpilkite 2 šaukštus pieno, berkite žiupsnį druskos ir pašildykite karšto vandens vonelėje iki kol išsilydys. Gauta karamele apliekite jau susilėgusius vaflius.

Šokoladą taip pat pasmulkinkite, užpilkite 2 šaukštus pieno ir taip pat pašildykite karšto vandens vonelėje iki kol išsilydys. Lydytu šokoladu taip pat apliekite vaflius.

 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
eva