Dešrelės troškintos su obuoliais
Dešrelės troškintos su obuoliais
Autorius: Aistė
Jums reikės
8
šviežios dešrelės
 
500 ml
obuolių sidro
 
2
rūgštesni obuoliai
 
1
svogūnas
 
1 šaukštas
aliejaus
 
1 šaukštas
sviesto
 
2 šaukštai
grietinės
 
1 šaukštas
garstyčių
 
šiek tiek
druskos, pipirų
 

Paruošimas

Sviestą išlydykite, pilkite aliejaus ir apkepinkite neluptus (jeigu lupsite, tai suvirs į košę), skiltelėmis supjaustytus obuolius. Pakepinkite apie 2-3 min., iki kol obuoliai šiek tiek pagels ir juos atidėkite.

Toje pačioje keptuvėje kepinkite svogūnus ir dešreles iki kol dešrelės gražiai apskrus, o svogūnai paminkštės. Tuomet pilkite sidrą ir troškinkite apie 15 min. Dėkite garstyčių, grietinės, šiek tiek druskos ir pipirų, suverskite obuolius ir patroškinkite dar apie 10 min.

Patiekite su bulvių koše.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (136)
Linas