Makaronai su grybais ir dešrelėmis
Makaronai su grybais ir dešrelėmis
Autorius: Aistė
Jums reikės
400 g
nevirtų makaronų
 
1 šaukštas
aliejaus
 
5
parūkytos dešrelės
 
sauja
pievagrybių
 
1
svogūnas
 
1 skardinė
konservuotų pomidorų
 
šiek tiek
baziliko
 
šiek tiek
druskos, pipirų
 
sauja
sūrio
 

Paruošimas

Makaronus išvirkite pagal nudorymus ant pakelio, nepervirkite.

Svogūną smulkiai supjaustykite, apkepinkite aliejuje, ten pat verskite pasmulkintus, nuvalytus grybus, patroškinkite iki kol suminkštės. Berkite riekelėmis supjaustytas dešreles, trumpai apkepinkite. Pomidorus iš skardinės šiek tiek patrinkite (galite rankomis trinti tiesiai keptuvėn), pilkite maždaug pusę skysčio iš skardinės. Į padažą dėkite druskos, pipirų, baziliko. Paragaukite, ar nerūgštu, jeigu kiek per rūgštu, tai dėkite šauktą cukraus, tai subalansuos skonį. Padažą 10 min. patroškinkite.

Į paruoštą padažą berkite virtus makaronus, permaišykite.

Tiekite apibėrus trupučiu sūrio, galima apiberti smulkintomis petražolėmis.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (209)
Džiugas