Nekeptas pyragas su „Yupi” gėrimo milteliais
Nekeptas pyragas su „Yupi” gėrimo milteliais
Autorius: Aistė
Jums reikės
2 pakeliai
paprastų, pigiausių sausainių
 
100 g
sviesto
 
1 skardinė
kondensuoto, saldaus pieno
 
1 pakelis
„Yupi” gėrimo miltelių
 
230 ml
plakamosios grietinėlės (riebios)
 

Paruošimas

Sausainius sutrupinkite iki smulkių trupinėlių - tą galite padaryti maisto smulkintuvu arba galite sudėti sausainius ant pjaustymo lentelės ir kočioti kočėlu, jie sutrupės tikrai lengvai. Sausainių trupinius užpilkite lydytu sviestu, rankomis permaišykite ir šia mase išklokite tortinę, suformuokite ir iškilusius kraštelius.

Kondensuotą pieną išsukite su pasirinkto „Yupi” gėrimo milteliais. Žinoma, galite naudoti ir kitokius limonado miltelius. Tuomet atsargiai įmaišykite labai gerai išplaktą ir šaldytuve pašaldytą grietinėlę.

Įdarą paskirstykite ant sausaininio pagrindo.

Pyragą šaldykite šaldytuve bent 4 valandas (geriau pernakt).

Galite papuošti grietinėle, uogomis.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Aušra