Rytietiški ryžiai
Rytietiški ryžiai
Autorius: Aistė
Jums reikės
0.5 stiklinės
ryžių
 
1
morka
 
1
svogūnas
 
sauja
skrudintų žemės riešutų
 
sauja
razinų
 
1 šaukštas
sviesto
 
1 šaukštelis
kario miltelių
 
truputis
smulkinto, šviežio imbiero
 
sauja
petražolių arba kalendros
 
šiek tiek
druska, pipirai
 

Paruošimas

Ryžius biriai išvirkite sūdytame vandenyje.

Svogūnus smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite. Daržoves trumpai apkepinkite svieste, sumeskite razinas, orkaitėje ar keptuvėje be papildomų riebalų apkepintus riešutus, dėkite kario miltelių, truputį labai smulkiai pjaustyto imbiero ir viską patroškinkite 10 min.

Viską sumaišykite su virtais ryžiais, pridėkite smulkiai kapotos kalendros arba petražolių, druskos, pipirų. 

Šis garnyras puikiai pabrėš rytietiškų patiekalų skonį. Galima tiekti kaip pagrindinį patiekalą, galima įmaišyti trumpai apkepintos, smulkiai pjaustytos vištienos krūtinėlės.
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)