Varškės keksas
Varškės keksas
Autorius: Aistė
Jums reikės
300 g
miltų
 
300 g
varškės
 
4
kiaušiniai
 
1 šaukštelis
kepimo miltelių
 
300 g
cukraus
 
150 g
sviesto
 

Paruošimas

Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi iki puraus kremo. Tuomet įmuškite kiaušinius, perplakite, sukrėskite per sietelį pertrintą varškę. Berkite miltus ir kepimo miltelius.

Keksą galima pagerinti į masę įmaišius nutarkuotos citrinos žievelę, taip pat galite pridėti razinų, kitų džiovintų vaisių ar uogų.

Keksą dėkite į sviestu pateptą, kepimo popieriumi išklotą formą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.

Iš šios tešlos galima kepti keksiukus - formeles pildykite iki vidurio.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Ievute