Indiškas vištienos karis
Indiškas vištienos karis
Autorius: Aistė
Jums reikės
3 šaukštai
aliejaus
 
1
svogūnas
 
2 skiltelės
česnako
 
3 šaukšai
kario miltelių
 
1 šaukštelis
cinamono
 
1 šaukštelis
paprikos miltelių
 
1
lauro lapelis
 
0.5 šaukštelio
smulkinto, šviežio imbiero
 
0.5 šaukštelio
cukraus
 
pagal skonį
druskos
 
2
vištienos krūtinėlės
 
1 stiklinė
paprasto jogurto be priedų
 
3/4 stiklinės
kokosų pieno
 
0.5
citrinos
 
0.5 šaukštelio
čili pipirų
 

Paruošimas

Įkaitintame aliejuje iki auksinės spalvos apkepinkite kubeliais pjaustytą svogūną, tuomet įspauskite česnako, berkite kario, cinamono, paprikos miltelių, dėkite lauro lapelį, smulkinto imbiero, cukraus ir druskos. Intensyviai maišant kepinkite 2 min.

Tuomet dėkite kąsnio dydžio gabaliukais supjaustytą vištieną, pomdiorų pastą, jogurtą, kokosų pieną. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite dar 20 min. Tuomet išimkite lauro lapelį, įspauskite citrinos sulčių, dėkite čili pipirų (jeigu norite aštriau). Patroškinkite dar 5 min.

Tiekite su ryžiais, šviežia, smulkinta kalendra.


 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (189)
Emilis