Žuvienė iš lašišos galvos
Žuvienė iš lašišos galvos
Autorius: Aistė
Jums reikės
1
lašišos galva
 
1 didelė
bulvė
 
1
morka
 
2
svogūnai
 
1 šaukštelis
kario
 
1 šaukštelis
paprikos
 
truputis
druskos, pipirų, čili
 
ryšelis
krapų
 
patiekimui
grietinės
 

Paruošimas

Lašišos galvą dėkite į puodą su pasūdytu vandeniu, palaukite kol užvirs ir virkite dar apie 15 minučių. Galvą išimkite.

Į žuvies sultinį dėkite kubeliais supjaustytus svogūnus, morką, bulvę, dėkite kario, paprikos, čili, juodųjų pipirų. Virkite iki kol daržovės bus minkštos.

Kol verda daržovės nuimkite mėsą nuo lašišos galvos, išraukite smegenis ir sumeskite kartu su daržovėmis. Pavirkite dar kelias minutes.

Patiekite su smulkintais šviežiais krapais ir grietine.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Lina
2019-07-23 15:30:58
Svarbiausia išmesti žiaunas,nes jos duoda kartumą...
Klaustukas
2019-01-05 13:23:44
O ką daryti su smegenimis?Išmesti?
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)