Vištienos troškinys su grietinėle
Vištienos troškinys su grietinėle
Autorius: Mama.lt
Jums reikės
1 vidutinis
svogūnas
 
500 g
vištienos
 
3-4
morkos
 
3-4
bulvės
 
1
brokolio galva
 
1 stiklinė
grietinėlės
 
2 stiklinės
vištienos sultinio
 
1-2 skiltelės
česnako
 
pagal skonį
druskos, pipirų, kario prieskonių
 
šlakelio
aliejaus
 

Paruošimas

Svogūną supjaustykite kubeliais, apkepinkite aliejuje. Svogūnui pageltus suverskite kąsnio gabaliukais supjaustytą vištieną ir trumpai pakepinkite. Jeigu jūsų keptuvė didelė, tai troškinti galima joje, jeigu ne, tai vištieną ir svogūnus perkelkite į puodą, kuriame troškinsite. Tuomet dėkite stambiau papjaustytas morkas ir bulves.

Užpilkite sultiniu (galima ir vandeniu) ir troškinkite iki kol daržovės bus jau beveik paruoštos. Daržoves nuolat turi vos semti, jeigu nugaruoja pernelyg daug skysčio, tai įpilkite dar šiek tiek. Tuomet suverskite žiedeliais akskirtus brokolius ir užpilkite grietinele.

Galiausiai įspauskite česnako, sudėkite prieskonius ir dar patroškinkite iki kol visos daržovės bus minkštos.

Troškinį galima valgyti su duona arba jo užsipilti ant išvirtų ryžių.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (168)
Ugnius