Obuolių pyragas
Obuolių pyragas "Rudenėlis"
Autorius: Donata
Jums reikės
gera sauja
razinų
 
2 vnt.
obuolių
 
300 g.
miltų
 
3 vnt.
kiaušinių
 
šaukštelis
kepimo miltelių
 
stiklinė
grietinės
 
stiklinė
cukraus
 
 
cinamonas
 
gera sauja
aguonų
 

Paruošimas


 

Kiaušinius su cukrumi išplakite iki standumo. Į grietinę įdėkite kepimo miltelius, sumaišykite ir palikite, kol pasiruošite kitus ingridientus. Obuolius nulupklite, išimkite sėklytes, ir supjaustykite plonomis skiltelėmis. Obuolių skilteles apvoliokite cinamone. Į indą su išplaktais kiaušiniais įpilkite paruoštą grietinę, pilkite miltus, ir atsargiai sumaišykite. 

Į kepimo indą įtieskite kepimo popierių, įpilkite pusę paruoštos pyrago tešlos, tada išdėliokite obuolių skilteles, įdėkite razinų ir aguonų po saują. Tada supilkite likusią tešlos dalį.

Kepkite įkaitintoje orkaitėje, apie 30-40 min. 

Skanaus.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Arnas
2014-03-19 17:58:43
adrfffff
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Mantas