Įdaryti pievagrybiai
Įdaryti pievagrybiai
Autorius: ateja
Jums reikės
300 gramų
Vistienos faršas
 
1 vnt.
Svogūnas
 
žiupsnelis
Prieskoniai
 
200 gramų
Sūris
 
10 - 15 vnt.
Pievagrybiai
 
5 šaukštai
Majonezas
 

Paruošimas

Reikėtų rinktis kuo didesnius pievagriubius, juos nuvalyti, nuplauti, išimti kotelius.

Faršą apkepinti su priekoniais ir svogūnais.

Pievagrybius kimšti kepintu faršu, ant viršaus uždėti sūrio, sumaišyto su majonezu.

Kepti gerai įkaitintoje orkaitėje, kol sūris išsilydys, o pievagrybiais paruduos. (apie 15 - 20 min.)

Sknaus!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Drugelis
2012-11-07 18:43:59
kaip skanu būtinai padarysiu
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (184)
Emilijus