Saldžiarūgščiai pomidoriukai
Saldžiarūgščiai pomidoriukai
Autorius: LAura
Jums reikės
1 l
vandens
 
0.5 kg
svogūnų
 
10 žirnelių
kvepiančiųjų pipirų
 
20 žirnelių
juodųjų pipirų
 
6 š
cukraus
 
8 vnt
lauro lapų
 
2 š
druskos
 
1 stiklinė
acto (9 proc.)
 
1 kg
žalių pomidorų
 

Paruošimas

Pomidorus supjaustome skiltelėmis arba griežinėliais, svogūnus pjauname per pusę ir supjaustome griežinėliais, suberiame druską ir viską išmaišę paliekame pastovėti parą. Išverdame marinatą ir užpilame jį ant pomidorų ir svogūnų. Viską paverdame apie 2-3 minutes ir supilstome į stiklainius. Stiklainius apverčiame dangteliais žemyn ir kuo nors šiltai užkloję paliekame parai.

 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Teisuole
2012-08-19 10:15:35
Is delimano prikele tas kas juos i delimano ir idejo!!!!!!
Varlė
2012-08-16 00:23:49
oi kokios teisuolės :DDDD net juokas ima jei nepastebėjot tai cia daugumos foto iš interneto. Pažėkit pirmame puslapyje, vien iš delimano puslapio prikelta net nenukarpyti tie kampučiai. Nežinau ar ši moteris ar mergina iš kur kelia receptus, bet jei ir iš interneto, tai nors kažkiek darbo ideda apkarpydama foto, o kitos net to nesugeba :DDDDDDDDDDDDDDD vieni juokai čia iš jūsų, neturit ką veik ir kabinėjatės :DDDDDDDDDDD
Grazina
2012-08-14 09:03:54
Receptas paimtas is cia: http://gyvenimas.delfi.lt/cooking/konkursas-mano-geriausias-konservavimo-receptas.d?id=23510170 Nuotrauka tik apkarpyta. Negrazu...
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (136)
Gabija