Marmeladas iš obuolių ir pomidorų
Marmeladas iš obuolių ir pomidorų
Autorius: LAura
Jums reikės
1 kg
cukraus
 
1 vnt
citrina
 
1 kg
pomidorų
 
1 kg
obuolių
 

Paruošimas

Citriną nulupame, supjaustome, išimame sėklas, pomidorus supjaustome riekelėmis, jei jų oda labai stora, reikėtų nuplikyti ir nulupti. Citriną ir pomidorus sutriname "blenderiu", gautą tyrę kaitiname, beriame skiltelėmis pjaustytus luptus obuolius, užviriname ant mažos ugnies, pilame cukrų ir po truputį ilgai kaitiname, kol masė taps panaši į marmeladą. Sudėjus į sterilizuotus stiklainius, marmeladą per naktį palaikome šiltai apklojus.
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
LAura
2012-08-12 23:32:41
Prie saldžių patiekalų labiau :)
Zita
2012-08-12 18:00:02
O koks skonis to marmelado, ar tai prie mėsos ar blynų?
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Mindaugas