Adžika
Adžika
Autorius: LAura
Jums reikės
1 kg
saldžiosios pap­rikos
 
5 kg
pomidorų
 
1 kg
obuolių
 
1 kg
morkų
 
pagal skonį
druskos
 
500 gr
česnakas
 
7 vnt
aštrios paprikos
 
0.5 l
aliejaus
 
250 g
supjaustytų svogūnų
 

Paruošimas

Pomidorus, morkas,  saldžiosiasias pap­rikas, obuolius,  česnakus,aštrios paprikos ankščių sumalti mėsmale, sumaišyti ir virti 2,5 vai. Po to pridėti aliejaus,ir supjaustytų svogūnų, druskos pagal skonį ir virti dar 10 min. Sudėti į stiklainius, užsukti dangteliais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
dziedukas
2015-09-11 16:15:17
Suprantu, kad nepasterizuotas ar nevirtas daržoves sunku išlaikyti ilgesnį laiką, bet jeigu mišinyje yra česnakų - pakaitinus jų nelieka... Šiaip jau adžika nekaitinama.
Laura
2012-09-09 22:43:24
Ryt darysiu , sita skanuji dalykeli prie mesos .Tik mazesnes porcijas... ;) Esu pati ragavus , o dabar gaminsiu ... :)
deldintitty
2012-08-14 19:06:58
http://www.kakprosto.ru/kak-91309-kak-hranit-adzhiku-iz-pomidorov
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (138)
Aušra