Lečo

(peržiūrėta 16516 kartų)
Lečo
Lečo Lečo Lečo
Autorius: Aušra
Jums reikės
2 kg
pomidorų
 
2 kg
paprikų
 
1 žiupsnelis
maltų pipirų
 
1 valg. šaukštas
druskos
 
200 ml
cukraus
 
100 ml
9 proc. acto
 

Paruošimas

 Pomidorus supjaustyti ir sudėti į puodą. Pavirti apie 15 min ir sutrinti smulkintuvu (blenderiu). Į pomidorų tyrę suberti šiaudeliais pjaustytą papriką, įberti cukrų, druską, įpilti acą. Viską išmaišyti ir pavirti apie 20 minučių, kol paprika suminkštės, bet nesutiš. Sudėti paprikas į iškaitintus stiklainius, užpilti susidariusiu skysčiu su pomidorų tyre. Užsukti dangteliais ir pasidėti žiemai. Tinka prie bet kokių patiekalų, galima naudoti gaminant čili sriubą. 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
rolandas
2017-07-04 11:06:08
Labai skanu o dar idejus truputi cili visai liuks
barbora
2016-09-12 08:04:37
labai skanu ,darau jau keli metai is eiles,o kaip tik gerai ,kad nera ir nereikia aliejaus
margarita
2016-08-19 11:49:30
PUIKUMELIS,ISBANDZIAU LABAI PATIKO VISIEMS ,DARYSIU IR VEL.ACIU.
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Rokas Dzankauskas