Įdaryti pievagrybiai
Įdaryti pievagrybiai
Autorius: Gintarė
Jums reikės
2 riekelės
sužiedėjusio batono
 
2
kiaušiniai
 
500 g
jautienos ir kiaulienos faršo
 
1
sogūnas
 
10
pievagrybių
 
 
druskos, pipirų, prieskonių
 
1 skiltelė
česnako
 
 
šviežių krapų
 

Paruošimas

Pievagrybius nuplauname, nusausiname, išpjauname kotelius ir šiek tiek išskobiame jo vidų, kad daugiau tilptų faršo.
Keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką. Tada į faršą įmušame kiaušinius, sudedame vandenyje išmirkytą batoną, įdedame druską, pipirus, faršo prieskonius, sudedame pakepintą svogūną su česnaku ir paruošiame faršą.
Į kiekvieną pievagrybį dedame faršo ir pašauname į 200° įkaitintą orkaitę. Kepame 20-30 min.
Iškeptus pievagrybius patiekiame pabarstytus šviežiais krapais.

Skanaus :*

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (184)
Sarunas