Karamelinis šokoladinis tortas
Karamelinis šokoladinis tortas Karamelinis šokoladinis tortas
Autorius: smilteaiste
Jums reikės
400gr
Miltų
 
350ml
Pieno
 
2 a.š.
Kepimo miltelių
 
1a.š.
Vanilės esencijos
 
250gr
Margarino
 
400gr
Cukraus
 
4vnt
Kiaušiniai
 
100gr
kakavos
 
4v.š.
tirpios kavos(ją ištirpitni)
 
500gr
Maskarponės sūrio
 
1ind
Rududu kremo
 
50gr
kokoso drožlių
 
50gr
Juodojo šokolado
 

Paruošimas

Kambario temperatūros sviestą dedame su cukrumi ir elektriniu plaktuvu iki baltumo. Į masę įmušame vieną kiaušinį ir plakame toliau, tada įmušame antrą kiaušinį ir vėl plakame, taip padarome su visais kiaušiniais.Visą masę reikia plakti apie 5 minutes. Persijotus miltus, kakavą, kepimo miltelius ir druską pilame į plakinį ir vis pamaišome šauktus. Kavą ištirpintą 3 šaukštuose vandens, supilame į pieną, įdedame vanilės esencijos. pieno ir kavos mišinį pilame į tešlą. Pasiruošiame dvi vienodas torto formas, jas ištepame sviestu, o dugnus išklojame kepimo popieriumi. tešlą padalijame po lygiai ir šauname į 170 laipsnių orkaitę 50min. Iškepusius biskivitus perpjauname per puse, kad gautųsi po du plonus lakštus. Ruošiame kremą: MAskarponės sūrį ir rududu krema išplakame elektriniu plaktuvu iki vientisos masės. Kremą pertepame su biskvitais, kiekvienam biskitui po 2-3 šauktus paruošto kremo. torto viršų ir kraštus taip pat aptepame kremu ir užbarstome kokoso drožlėmis. torto viršų papuošiame su tarkuotu šokoladu ir kokoso drožlėmis.
Skanaus :)

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
?????????