Obuoliukų
Autorius: MazyleUK
Jums reikės
 
cinamono
 
3 šaukštai
cukraus
 
3 vienetai
rugstus obuoliai
 
 
druskos
 
1 vienetas
vanilinio cukraus
 
1 arbatinis šaukštelis
kepimo milteliu
 
2 vienetai
kiausiniai
 
4 šaukštai
cukraus
 
7 šaukštai
aliejaus
 
7 šaukštai
pieno
 
200 gramai
varskes
 

Paruošimas

Varškę išsukame su cukrumi, pienu, aliejumi ir 1 kiaušiniu. Suberiame su kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi ir druska sumaišytus miltus. Išminkome. Iškočiojame 6-8 mm storio keturkampį tešlos lakštą. Įdarui obuolius nuplauname, nulupame, pašaliname sėklalizdžius ir supjaustome kubeliais. Obuolių kubelius sumaišome su cukrumi ir cinamonu. Paruoštą įdarą sudedame ant tešlos lakšto ir suvyniojame į ritinėlį. Aštriu peiliu supjaustome 3 cm pločio griežinėliais. Kepame "sraiges" 200 laipsnių C temperatūroje. Baigdami kepti patepame kiaušinio plakiniu.  

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (181)
Meinardas