Kepto kopūsto salotos
Kepto kopūsto salotos
Autorius: pasakulyte
Jums reikės
 
aliejaus
 
 
česnakas
 
Viskas priklauso nuo porcijos dydžio:
Gūžinio kopūsto
 
 
konservuoto tuno
 
 
petražolių
 
 
pipirų
 
 
poro
 
 
druskos
 

Paruošimas

Tuną nusausiname. Porą, petražoles bei česnaką susmulkiname. Tada kopūstą supjaustome stambesnėmis juostelėmis. Įkaitiname ketuvę su aliejumi ir ant stiprios ugnies labai dažnai maišydami kepiname kopūstą apie 3-5 minutes, ir sudedame į salotų lėkštę. Tada keptuvėje minutę ar dvi ant stiprios ugnies paskrudiname porą, petražoles bei česnaką ir viską sudedame į lėkštę ant kopūstų. Pabarstome druska ir pipirais. Ant viršaus sudedame tuną ir pašlakstome salotas tuno aliejumi.
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (136)
Austeja