Valdoro salotos, gaivu ir be galo skanu
Valdoro salotos, gaivu ir be galo skanu
Autorius: pasakulyte
Jums reikės
Viskas priklauso nuo porcijos dydžio:
obuolio
 
 
saliero kotų
 
 
graikinių riešutų
 
 
vištienos filė
 
 
raudonųjų vynogių
 
 
druskos
 
 
pipirų
 
 
aliejaus
 
 
sviesto
 
 
majonezo
 
 
citrinų sulčių
 

Paruošimas

Keptuvėje sudėjus aliejų ir sviestą  iškepti vištieną, kuri turi būti apibarstyta druska ir pipirais iš abiejų pusių. tada išsisspauskite citrinų sultis ir jas sumaišykite su majonezu. Obuolį supjaustyti kubeliais ir iškarto sumaišyti su majonezo ir citrinų sulčių užpylu, kad obuoliai nepakeistų spalvos, salierus - griežinėliais,vynuoges perpjauti per puse ir susmulkinti graikinius riešutus. Viską sudėjus į vieną indą išmaišyti. Kai salotų idėsite į atskiras lėkštes ant viršaus uždėkite dar šiltus vištienos gabaliukus.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Kristupas