Baltojo vyno šerbetas
Baltojo vyno šerbetas
Autorius: regiux
Jums reikės
trečdalis puodelio
vandens
 
papuošti (nebūtina)
mėtos lapelių
 
1
apelsinas
 
1.5 puodelio
baltojo vyno (tinka ir šampanas)
 
1
citrina
 
1 puodelis
cukraus
 

Paruošimas

Į gilią keptuvę suberiame cukrų, pilame vyną, vandenį ir ant silpniausios ugnies kaitiname, kol cukrus visiškai ištirpsta. Ištirpus cukrui, padidiname ugnį iki vidutinės ir užverdame. Verdame apie 4-5 minutes.
Išvirus, gautą skystį padedame, kad atvėstų. Atvėsus supilame išspaustas citrinos ir apelsino sultis ir dedame į šaldiklį porai valandų. Puošiame mėtos lapeliais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (209)
Vytautas