Gaivus juodųjų serbentų desertas
Gaivus juodųjų serbentų desertas
Autorius: regiux
Jums reikės
150 ml
grietinėlės
 
450 gr
juodųjų serbentų,
 
400ml
kondensuoto pieno su cukrumi,
 

Paruošimas

Apie 350 g. šviežių juodųjų serbentų uogų (be šakelių) sutrinti elektriniu plakikliu. Į trintas uogas supilti kondensuotą pieną, grietinėlę ir gerai išplakti. Likusias uogas sutraiškyti šakute ir suberti į bendrą masę.
Išpilstyti į indelius ir šaldyti šaldytuve per naktį. Prieš patiekiant indelius kyštelti į karštą vandenį ir desertą iškratyti ant lėkštelės.Sutikime vasarą skaniai ir gaiviai!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Ieva