Gaivinantis juodųjų serbentų desertas
Gaivinantis juodųjų serbentų desertas
Autorius: regiux
Jums reikės
450g
juodųjų serbentų;
 
400ml
ldaus kondensuoto pieno su cukrumi;
 
150ml
grietinėlės.
 

Paruošimas

Apie 350g perrinktų uogų sutrinti elektriniu plakikliu.
Į uogas supilti grietinėlę, kondensuotą pieną ir viską dar kartą gerai išplakti.
Likusias uogas sutraiškyti šakute ir dėti į formelių dugną.
Ant viršaus pilti išplaktą masę ir palaikyti šaldytuve per naktį.
Prieš patiekiant indelį kyštelti po karštu vandeniu ir desertą iškratyti ant lėkštės.
Puošti galima su cukrumi trintais juodaisiais serbentais ir pačiomis uogomis.
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
regiux
2012-07-09 00:10:26
ir sito neskaiciuokit, nes cia toks pat receptas tik kita kart darytas ir fotkintas kitaip :)
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Sunaitelis