Braškiniai saldainiai kokosiniame apvalkale
Braškiniai saldainiai kokosiniame apvalkale Braškiniai saldainiai kokosiniame apvalkale
Autorius: aniger
Jums reikės
200 g.
Saldi braškių tyrė
 
3 šaukšteliai
Želatina
 
60 g.
Baltas šokoladas
 
1 šaukštelis
Medus
 
2 pakuotės
Kokoso drožlės
 

Paruošimas

Mažame kiekyje vandens paruošti pagal instrukciją želatiną ir atvėsusią sumaišyti su trintų braškių tyre. Masę išmaišyti, supilti į ledų ruošimo formeles ir šaldytuve sustingdinti. Baltą šokoladą ištirpinti ant garų, įdėti medaus išmaišyti. Man pavyko nusipirkti balto šokolado tik su priedais - skoniui nepakenkė, bet jis blogiau lydosi . Ant pagaliuko vis pamauti saldainiukus, aplieti šokoladu ir įstatyti į ant lėkštės padėtą stiklinę - bus kur nuvarvėti masės pertekliui. Netrukus reikia saldainiukus apvolioti kokoso drožlėmis ir padėti į šaldytuvą kad susistovėtų. Galima apvolioti ir trupiniais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Ieva