Obuolių - vyšnių želė
Obuolių - vyšnių želė
Autorius: aniger
Jums reikės
1vnt.
Obuolys
 
200 g.
Vyšnių sultys
 
1 šaukštas
Cukrus
 
1 šaukštas
Vanilinis cukrus
 
2 šaukštai
Želatina
 
1 vnt.
Citrina
 

Paruošimas

Nedideliame kiekyje vandens, vis pakaitinant  ištirpinti 2 šauktus želatinos. Nuluptą, supjaustytą obuolį užpilti 200 g. vandens, suberti vanilinį cukrų ir  pavirti apie 2 minutes. Kai pravėsta, įspausti citrinos sulčių, supilti pusę želatinos masės ir supilti į  indelius bei pastatyti į šaldytuvą. Likusią želatiną supilti į pasaldintas vyšnių sultis. Išmaišyti ir palikti kambario t., arba įdėti į šiltą vandenį, kad laikinai nesustingtų. Kai sušąla obuolinė želė, užpilti vyšnine.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (136)
Dominykas