Varškės musas
Varškės musas
Autorius: regiux
Jums reikės
500g.
varškės
 
500 ml
grietinėlės
 
200 ml
natūralaus jogurto
 
160g
cukraus pudros
 
8
lapelių želatinos
 
2
apelsinų sulčių
 
2
citrinų sulčių
 

Paruošimas

Varškę pertrinti per sietelį, sumaišyti su jogurtu. Supilti apelsinų ir citrinų sultis, cukrų. Šaltame vandenyje išbrinkinti želatiną, nusunkus vandenį įmesti į mažą puodą ir ant ugnies išlydyti. Želatiną supilti į varškės masę. Išplakti grietinėlę ir atsargiai sumaišyti su kita mase. Palikti šaldytuve kelioms valandoms stingti. Patiekti su uogiene, šviežiomis uogomis, apelsinų salotomis ar šiaip kokiais vaisiais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (152)
akvile