Apelsinų želė desertas su degtine :)
Apelsinų želė desertas su degtine :)
Autorius: regiux
Jums reikės
75g
apelsinų skonio želė
 
3vnt
apelsinai
 
50 ml
degtinės
 

Paruošimas

Pirmiausia per pusę perpjauname apelsinus. Į dubenį išspaudžiame apelsinų sultis, kruopščiai šaukšteliu išgrandome apelsinų minkštimą. Pusėje litro užvirusio vandens ištripiname želė (kaip nurodyta ant želė pakelio). Šiek tiek atvėsiname. Supilame apelsinų sultis ir degtinę (pagal skonį). Apelsinų puseles sudedame į keksiukų skardą (arba kitą skardą, kad puseles būtų galima stabliai padėti) ir supilstome želė skystį. Apjuosiame skardą maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą, kad pastovėtų per naktį ir sustingtų. Išėmus apelsinų puseles, perpjauname jas į keturias dalis.
 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
regiux
2012-07-07 00:07:56
cia ne maistas o tik desertas :)
eveliukas
2012-07-06 11:59:34
geras maistas
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Martynas