Labai gaivus vasariskas desertėlis
Labai gaivus vasariskas desertėlis
Autorius: regiux
Jums reikės
0.5 litro
kefyro
 
2 šaukštų
želatinos
 
6 šaukštų
cukraus
 
 
braškių (arba bet kokių kitokių uogų)
 

Paruošimas

Želatiną ištirpinti, kaip nurodyta ant pakelio (užpilti šaltu vandeniu, kad išbrinktų, paskui įstatyti su indu į kokį puodą, kuriame būtų karštas vanduo, ir maišyti, kol želatina ištirps ir pasidarys vienalytė). Į kefyrą supilti cukrų ir maišyti. Kai cukrus ištirps, supilti želatiną. Viską gerai išmaišyti. Sudėti nuplautas ir supjaustytas braškes (arba kitas uogas). Supilti į formą (-as) ir padėti į šaldytuvą, kad sustingtų.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Benas