Kepenėlių šašlykiukas
Kepenėlių šašlykiukas
Autorius: LAura
Jums reikės
1 a.š
čiobrelių
 
pagal skonį
druskos,pipirų
 
200g
rūkytos šoninės
 
400g
vištos arba veršelio kepenėlių
 
2vnt
svogūnai
 
4vnt
skiltelės česnako
 
aliejaus
 

Paruošimas

Vištos kepenėles perpjauti pusiau, veršelio - supjaustyti nedideliais gabaliukais. Šoninę supjaustyti stambiais kubeliais. Svogūnus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Česnaką nulupti, sukapoti, ištrinti su šaukšteliu druskos ir kartu su čiobreliais bei pipirais, sudėti į dubenėlį. Užpilti aliejumi ir išmaišyti. Sudėti mėsą ir svogūną, dar kartą išmaišyti ir palikti 1 val. Tada kepenėles pakaitomis su šonine ir svogūnais verti ant iešmų ir kepti ant grotelių apie 20 min. Dar salotyčių ir skanaus ;)

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (179)
Paulina