Brokoliai su ementalio sūriu
Brokoliai su ementalio sūriu
Autorius: kalendra
Jums reikės
70 g
pyrago džiuvėsėliai
 
100 g
ementalio sūris
 
150 g
daržovių sultinys
 
600 g
brokoliai
 
70 g
sviestas
 

Paruošimas

 1. Brokolio viršūnėles ir nuluptą bei supjaustytą kotą įdėti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti 5 minutes. 

2. Išgriebti, išdėlioti į kepimo skardą, apipilti sultiniu, apdėlioti sviesto gabalėliais, apibarstyti stambiai tarkuotu ementalio sūriu ir galop - džiuvėsėliais.

3. Kepti 20 munučių 200 laipsnių karštyje.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (142)
Ievute