Balandėliai - tinginiukai
Balandėliai - tinginiukai
Autorius: Emilija
Jums reikės
1.5 stiklinės
ryžio
 
150 g
mėsos
 
150 g
kopūsto
 
1
kiaušinis
 

Paruošimas

Visus ingredientus permalti per mėsmalę, pridėti šiek tiek druskos, taip pat kiaušinį.

Lipdyti kukulius, apvolioti miltuose arba džiūvėsėliuose ir apkepti riebaluose.

Apkeptus kukulius dėti į puodą, užpilti vandeniu, pridėti pomidoro padažo.

Troškinti apie 30 minučių, pridėti grietinės.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
dana
2015-03-10 06:46:33
zalius
rasa
2013-09-17 15:20:55
o kokius ryzius deti zalius ar isvirti?
ina
2013-09-16 16:14:42
as i tuos vadinamus tinginiukus dar ryziu dedu kartais.o pas mane daznai net kotletai su kopustais nes visi megsta ir skanu prie visko
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (184)
Emilijus