Varškės blyneliai
Varškės blyneliai
Autorius: Emilija
Jums reikės
 
miltai
 
500 g
varškės
 
0.5 stiklinės
cukraus
 
2
kiaušiniai
 

Paruošimas

Ištrinti varškę su kiaušiniais, šiek tiek druskos, įpilti cukraus. Miltų dėti tiek, kad neliptų prie rankų, tačiau kad nebūtų per kieti.

Jei norite "putlesnio" efekto ir netingite terliotis, baltymus išplakite atskirai iki standumo ir sudėkite į paruoštą tešlą.

Formuoti blynelius ir kepti keptuvėje.

Skanu su trintomis šviežiomis uogomis, grietine (su cukrumi...), jogurtu.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
danute
2015-03-10 06:54:44
kam to cukraus tie daug ,juk nesveika.ir kepti ant silpnos ugnies
Giedrė
2012-04-26 13:49:15
Mūsų tokie mėgstamiaui :)
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (152)
Greta