Pjausneliai su obuoliais
Pjausneliai su obuoliais
Autorius: MAH
Jums reikės
2-3
svogūnai
 
1 šaukštas
miltų
 
 
maltų juodųjų pipirų
 
500 g
kalakutienos filė
 
 
pomidorų padažo
 
2-3
obuoliai
 
1 indelis
kondensuoto pieno be cukraus
 
 
druskos
 
1 stiklinė
apvirtų pievagrybių
 

Paruošimas

Mėsą plonai supjaustyti ir apkepti karštame aliejuje iš abiejų pusių. Svogūnus supjaustyti žiedais ir pakepinti aliejuje kol gražiai apgels. Į troškintuvą dėti mėsą, ant viršaus – sluoksnį svogūnų. Pabarstyti druska ir maltais pipirais, užpilti pomidorų padažu ir apie 15 min. troškinti. Tada padažą sutirštinti miltais, supilti kondensuotą pieną, sudėti skiltelėmis supjaustytus obuolius ir supjaustytus pievagrybius. Dar 8-10 min. pakaitinti uždengtą. Tiekti karštą su biriai virtais ryžiais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (168)
ERNESTAS