Kalakutienos kepsnys su kepenėlėmis
Kalakutienos kepsnys su kepenėlėmis
Autorius: MAH
Jums reikės
250 g
maltos kalakutienos
 
150 g
galvijų ar paukščių kepenėlių
 
2
kiaušiniai
 
100 g
rūkytų lašinukų
 
1
bandelė
 
 
riebalų
 
 
druskos
 
 
maltų juodųjų pipirų
 
 
svogūnų
 

Paruošimas

Lašinukus paspirginti. Spirgučius išimti, o taukuose pakepinti sumaltas kepenėles. Maltą kalakutieną, pakepintas kepenėles, kiaušinius, spirgučius, išmirkytą bandelę, smulkiai supjaustytą svogūną ir prieskonius sumaišyti. Gautą masę supilti į riebalais išteptą kekso formą ir, uždengus kepimo popieriumi, kepti orkaitėje.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (181)