Mėsos kelmas
Mėsos kelmas Mėsos kelmas
Autorius: irute1984
Jums reikės
2 vnt
Riekės batono
 
1 vnt
Kiausynis
 
pagal skonį
Kiaulienos prieskoniai
 
1 kg
Kiaulienos faršo
 
1 vnt
Didelis svogunas
 
1 vnt
Šonkauliuku juosta
 

Paruošimas

Šonkauliukus pamarinavau su pieskoniais, sumaišiau farša kaip kotletams ir viska palikau valandai kad įsisūdytu, tada surišau šonkauliukus, įdariau juos faršu, įsukau į folija ir kepiau 1,5 val, tada folija nuėmiau ir dar 15 min pakepiau be jos kad įgautu auksinę spalvą. Ant stalo pateikiau su is mielinies tešlos gamintais grybukais :)

 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
Erwin