Kepsneliai „de volaille“
Kepsneliai „de volaille“
Autorius: MAH
Jums reikės
pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
 
1 stiklinė
maltų džiūvėsėlių
 
2
kiaušiniai
 
800 g
kalakutų krūtinėlių filė
 
pagal skonį
druskos
 
2 šaukštai
miltų
 
100 g
sviesto
 

Paruošimas

Krūtinėlę supjaustyti plonais griežinėliais ir pamušti grūstuvėliu, pasūdyti ir papipirinti. Gerai atšaldytą sviestą supjaustyti pailgais gabalėliais, šiek tiek trumpesniais negu mėsos griežinėliai. Uždėti po vieną gabaliuką sviesto ant kiekvieno mėsos griežinėlio, užlenkti šonus ir stipriai suvynioti (kepant sviestas neturėtų išvarvėti į keptuvę). Pabarstyti miltais, išvolioti suplaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsėliuose, po to kepti (iš visų pusių, kol bus aukso spalvos). Patiekti su bulvėmis „fri“ ir salotomis. Galima papuošti citrinos griežinėliais, pomidorų skiltelėmis bei petražolių lapais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
Meidute