Vištiena „marškinėliuose“
Vištiena „marškinėliuose“
Autorius: MAH
Jums reikės
200 g
vištienos filė
 
1 šaukštas
sviesto
 
2 šaukštai
sviesto
 
pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
 
2 šaukštai
smulkintų petražolių
 
pagal nuožiūrą
maltų džiūvėsėlių
 
500 g
maltos kalakutienos
 
1
kiaušinis
 
100 g
fermentinio sūrio
 
pagal skonį
druskos
 

Paruošimas

Vištienos filė supjaustyti mažais gabalėliais. Žalumynus smulkiai sukapoti. Sūrį sutarkuoti. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir tris min. pakepinti vištieną. Suberti sūrį, žalumynus, sumaišyti ir tuoj pat nukaisti. Maltą kalakutieną suminkyti su kiaušiniu, pagardinti prieskoniais ir gerai išmušti. Imti po saujelę faršo, suploti, per vidurį dėti šaukštą įdaro. Suformuoti maltinius. Juos apvolioti džiūvėsėliuose ir su sviestu apkepinti po keturias min. iš visų pusių. Tada sumažinti ugnį, keptuvę uždengti ir kepti dar 10 min.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
Aiste