Svogūnų bokšteliai
Svogūnų bokšteliai
Autorius: MAH
Jums reikės
1 šaukštas
sviesto
 
pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
 
1
kiaušinis
 
200 g
grietinės
 
pagal skonį
druskos
 
2
dideli svogūnai
 
400 g
virtos maltos kalakutienos
 

Paruošimas

Svogūno viršūnėlę nupjauti, dantukais išpjaustyti kraštelius. Taip paruoštus svogūnus pavirti grietinėje, tada suskirstyti vis mažėjančiais svogūnėliais. Nupjautus svogūnų kraštelius sutarkuoti ar labai smulkiai supjaustyti, mėsą gardinti druska, pipirais, įmušti kiaušinį ir išminkyti. Ištirpinti keptuvėje sviestą ir pirmiau apkepti svogūnus, o kai jie taps skaidrūs, suberti maltą mėsą. Maišant pakepinti. Paruoštus svogūnėlius pridėtipridėti mėsos įdaro ir iš 3-5 svogūnėlių sustatyti bokštelį. Ant viršaus užpilti grietinės, kurioje virė svogūnai. Tiekti su salotų lapais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (151)
Kornelija