Vyniotinukai su malta kalakutiena
Vyniotinukai su malta kalakutiena
Autorius: svajokle35
Jums reikės
300g
miltų
 
3
kiaušiniai
 
1
šaukštelis druskos
 
2
šaukštai aliejaus
 
4
svogūnai
 
2
raudonos saldžiosios paprikos
 
400g
maltos kalakutienos
 
125g
riebios varškės
 
 
juodųjų pipirų
 
40g
sviesto
 

Paruošimas

Iš miltų, kiaušinių, druskos ir aliejaus užminkyti minkštą ir blizgančią tešlą. Tešlos rutulį apvožti pašildytu puodu ir brinkyti 30 minučių.
Nulupti svogūnus ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Paprikas perpjauti į 4 dalis, išimti sėklas, supjaustyti smulkiais kubeliais. Svogūnus sumaišyti su paprikomis ir suberti į maltą mėsą. Suberti varškę ir paskaninti druska bei pipirais.
Iškočioti plonus tešlos lakštus ir perdėti ant drobulės (bus lengviau vynioti). Mėsa tolygiai aptepti tešlos lakštus ir suvynioti. Ritinį supjaustyti 3 cm ilgio gabaliukais. Vyniotinio gabaliukus sudėti į riebalais išteptą formą. Viršų apibarstyti tarkuotu sviestu.
Uždengtame inde kepti 15 minučių. Kai iki kepimo pabaigos liks 20 minučių, dangtį nuimti ir kepti toliau.

Galima vyniotinio gabaliukus uždengti plonai iškočiotu tešlos lakštu. Aptepti sviestu ar grietine, kepti, kol susidarys traški plutelė.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (143)
Vėjus