Saldžios kalakutų šlaunelės
Saldžios kalakutų šlaunelės
Autorius: MAH
Jums reikės
4
kalakutų šlaunelės
 
4 griežinėliai
konservuotų ananasų
 
250 g
konservuotų mandarinų
 
4 šaukšteliai
bruknių uogienės
 
3 šaukšteliai
citrinų sulčių
 
2 šaukštai
aliejaus
 
10 cm
šviežio imbiero gabaliukas
 
 
petražolių
 
 
druskos
 
 
maltų juodųjų pipirų
 

Paruošimas

Kalakutieną nuplauti, nusausinti, įtrinti druska, pipirais, smulkiai tarkuotu imbieru, apšlakstyti citrinų sultimis ir 3 val. laikyti šaltai. Marinuotas šlauneles dėti į aliejumi išteptą karščiui atsparų indą ir valandą kepti iki 180 C temperatūros orkaitėje. Vis palaistyti mandarinų sirupu. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos, sudėti vaisius. Šlauneles tiekti su vaisiais. Į kiekvieną ananaso griežinėlį dėti po šaukštelį bruknių. Puošti petražolių lapeliais. Prie šlaunelių tinka biriai virti ryžiai.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (210)
Gintare