Jūros lydeka
Jūros lydeka
Autorius: MAH
Jums reikės
pagal nuožiūrą
salotų lapų
 
1
saliero šaknis
 
1
raudona saldžioji paprika
 
1
morka
 
500 g
lydekos filė
 
1 šaukštelis
kapotų petražolių
 
100 g
balto sauso vyno
 
5 šaukštai
aliejaus
 
2 šaukštai
sojų padažo
 
30 g
svogūnų laiškų
 

Paruošimas

Jūros lydekos filė supjaustyti gabaliukais ir 30 min. palaikyti užpylus sojos padažo ir vyno mišiniu. Svogūnus, morką, saliero šaknį supjaustyti plonais šiaudeliais, papriką – žiedais ir viską apkepti aliejuje 5 min. Tuomet iškepti žuvį, sudėti į lėkštę ant salotų lapų, užpilti ją daržovių troškiniu ir pabarstyti petražolėmis. Valgyti karštą.

 

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (137)
Austeja