Autorius: MAH
Jums reikės
5
sūdytos silkės (su pieniais)
 
1 stiklinė
pieno
 
1
svogūnas
 
2-3
skiltelės česnako
 
2 šaukštai
citrinos sulčių
 
2 šaukštai
tiršto majonezo
 
1 šaukštas
kapotų salierų lapelių
 
1 šaukštas
estragono
 
1 šaukštas
kapotų petražolių
 
1/4 šaukštelio
aštrios maltos paprikos
 
1/4 šaukštelio
maltų juodųjų pipirų
 
 
druskos
 

Paruošimas

Silkę nuplauti, išimti kaulus, užpilti pienu ir 12 val. pamirkyti. Smulkiai sukapotus svogūnus ir česnakus trinti su citrinos sultimis, pieniais, pipirais, paprika, žalumynais ir trupučiu druskos, išmaišyti su majonezu. Nusausintą silkę supjaustyti gabalėliais, sudėti į indą, užpilti padažu ir 2 val. palaikyti šaldytuve.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
įįešyįyš
2012-02-09 14:05:08
šydytuyuyuiušhtšyry
raminta
2012-02-09 14:04:53
raminta palionyte
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (153)
Nikolė