Sriuba su kalakutiena
Sriuba su kalakutiena
Autorius: Viktorija
Jums reikės
200g
morkų
 
2-3
lauro lapai
 
2-3
skiltelės česnako
 
400g
pomidorų padazo
 
1kg
kalakutienos mėsos
 
 
Druska, pipirai, augalinis aliejus
 
500g
bulvių
 
1a.š.
acto 6%
 
300g
šviežių kopūstų
 
 
Petražolių šaknys (džiovinti)
 
400g
burokėlių
 
200g
svogūnų
 
 
Žakumynu, pagal skonį
 

Paruošimas

 Sudedam ingredientus , į keturių litrų puodą


mėsa įdekite i vandeni, virkite 1,5 valandos.

mėsa supjaustoma į pailgus gabaliukus.



Supjastom kopūstus juostelėmis.

supjaustom svogūną.

Morkas,burokelius sutrinti vidutiniskai


bulves, supjaustyti kubeliais.

burokelius kepti augaliniame aliejuje.

Pridėti acto ir pomidorų padažo (jei jums pertiršta, įpilkite truputį vandens) ir virkite 5-7 minutes.

alyvuogių aliejuje apkepinam svogūną.

Pridėti morku, 
i verdanti sultinį įdėti bulvių ir druskos.

Kai sultinys verda, įdėti kopūstų. Virti ant mažos ugnies 5 minutes.

Pridėti burokėliu ir virkite apie 10 minučių.

Pridėti svogūnų ir morkų.

Reikia pridėti, lauro lapų, petražolės ,krapus,. Jei reikia, pridėkite druskos ir pipirų.

Pridėti česnaku, suspaudus per spaustuva
Nuimkite nuo ugnies, palikite 15-20 minučių.
Paruose supilkite sriubą i lekste, pridėti grietinės ir pabarstykite žalumynais.

Gero apetito!

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (153)
Milena