Naminė pica
Naminė pica
Autorius: Vaida M.A.
Jums reikės
pagal nuožiūrą
taukų formai ištepti
 
4 šaukštai
pomidorų padažo
 
100 g
pievagrybių
 
pagal skonį
petražolių lapelių
 
300 g
miltų
 
20 g
mielių
 
200 g
maltos kalakutienos
 
150 g
fermentinio sūrio
 
pagal skonį
druskos
 
1 šaukštelis
cukraus
 
pagal skonį
čiobrelių
 
pagal nuožiūrą
bazilikų
 
2 šaukštai
aliejaus
 
2 šaukštai
aliejaus
 
1 stiklinė
vandens
 

Paruošimas

Paruošti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų. Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, supjaustyti griežinėliais, pakepinti. Tešlą iškočioti, sudėti į taukais išteptą formą, aptepti pomidorų padažu. Po to dėti supjaustytus plonais griežinėliais pievagrybius, maltą kalakutieną, apiberti prieskoniais bei fermentiniu sūriu. Palikti 20 min. Picą kepti 20 min. karštoje orkaitėje. Puošti petražolių lapeliais.

Skanaus!
 
 
Rašyti komentarą

 
Kol kas komentarų nėra
 
 
Šiandien gimtadienius švenčia (152)
emilija